WEB

Marbosoft razvija kompletna web rešenja na osnovu vaših zahteva ili na osnovu našeg predloga sačinjenog na analizi vašeg poslovnog sistema ili funkcionisanja željenog servisa. Zadovoljeći vaše potrebe, zadovoljićemo i potrebe vaših klijenata kroz dostupnost i transparentnost informacija, dvosmernu komunikaciju i logičnu postavku sadržaja sajta.

Web sajtovi

Već od 90 evra!

Svaki naš sajt je priča za sebe. Sajt treba biti jedinstven i na jasan način predstaviti subjekat prezentacije, bez obzira da li je reč o preduzeću, trgovini, servisu ili muzičkom orkestru. Sve veći broj sajtova na internetu uzrokuje potrebu da sajt bude konkurentan i da ima što bolju poziciju prilikom pretraživanja na internetu kako bi došao do krajnjih korisnika. Posetilac na sajtu treba u što kraćem vremenu pronaći korisnu informaciju i interesantan sadržaj. Sadržaj sa druge strane treba biti tačan i oslikavati realnu situaciju.

Svaki naš sajt je optimizovan za mašine za pretraživanje interneta (SEO), koristi Google analitiku (Google Analytics), može se lako menjati i nadograđivati u budućnosti.

AdWords - Digitalni Marketing

Uz korišćenje naših usluga digitalnog marketinga kroz Google-ov sistem AdWords, bićete efikasno reklamirani na internetu i vaša poruka će doći do velikog broja ljudi.

Hosting

Naš hosting je pouzdan i učiniće da se sadržaj vašeg sajta brzo otvara i bude uvek dostupan.

Po našem mišljenju opstanak i prezentovanje poslovnog sistema na internetu, predstavlja dinamički proces. Neophodno je često ažuriranje sadržaja, praćenje novih trendova u razvoju tehnologije i prilagođavanje željama klijenata.

Tags: